dinsdag 30 augustus 2011

Afspraken in de kleuterschool



Hallo iedereen,
Een nieuw schooljaar gaat binnenkort weer van start.
En ik ben ervan overtuigd dat het ook dit jaar een onvergetelijk jaar zal worden.
Hieronder vindt u enkele afspraken in de kleuterschool

Als u vragen heeft, aarzel dan zeker niet om ze te stellen;

Groetjes
Juf Mia

Afspraken in de kleuterschool 

Onze scschoolgaan.jpghool start om 8u25, de speelzaal gaat open om 8u10.
Breng in het belang van uw kind, hem/haarsteeds op tijd. Hou het afscheid kort.
Onze school eindigt op maandag, dinsdag en donderdag om 15u40, woensdag om 11u35 en vrijdag om 15u15. De kleuters worden na het belsignaal opgehaald aan de klassen.


fruitdag.jpgFruitdag : op donderdag eten we als 10 uurtje fruit. Nee mama en papa, de koekjes komen er dan echt niet uit! Ze blijven in ons boekentasje, want donderdag eten we gezond in ons klasje! 



Drank : Het is verboden brikjes mee naar de klas te brengen, plastic flessen (die terug worden meegegeven) of drankflessen zijn wel welkom in onze klassen. 

geldophalen.jpgGeldophalingen : Mogen wij u vriendelijk vragen om bij het ophalen van geld het steeds in eenomslag te stoppen met de naam en klas van uwkind erop vermeld. Gelieve ook niet het geld van al uw kinderen in 1 omslag te stoppen.



verjaardag.jpgVerjaardagen in de klas de kleuterleidsters hebben besloten om vanaf dit jaar geen individuele zakjes meer toe te staan. Wilt u de verjaardag van uw kind in de klas vieren, gelieve dan een cake of dergelijke mee te brengen, op deze manier wordt het vieren van een verjaardag echt een klasgebeuren. Wilt u echter toch iets meer doen, is een cadeautje voor in de klas altijd welkom.

schrijven.jpgWij willen u ook vragen, om op alle persoonlijke spullen (jas, sjaal, muts, brooddoos, drinkfles, …) van uw kleuters, zijn/haar naam te vermelden. Dit maakt het voor ons een stuk makkelijker.
Dank bij voorbaat

Met z’n allen maken we er een superleuk schooljaar van

De kleuterleidsters

Geen opmerkingen:

Een reactie posten